دوره 13، شماره 2 - ( 12-1401 )                   جلد 13 شماره 2 صفحات 314-307 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Barkhordari P. (2023). Book Review and Critique:The Strains of Commitment: The Political Sources of Solidarity in Diverse Societies. Social Problems of Iran. 13(2), 307-314.
URL: http://jspi.khu.ac.ir/article-1-3580-fa.html
برخورداری پژمان. کشش‌های تعهد: منابع سیاسی همبستگی در جوامع متکثر مسائل اجتماعی ایران 1401; 13 (2) :314-307

URL: http://jspi.khu.ac.ir/article-1-3580-fa.html


دانشجوی دکتری جامع هشناسی گرایش مسائل اجتماعی ایران، دانشگاه خوارزمی ، pbarkhordari1@gmail.com
چکیده:   (478 مشاهده)
کتاب «کشش‌های تعهد: منابع سیاسی همبستگی در جوامع متکثر» به ویراستاریِ کیت بنتینگ، ویل کیملیکا در سال 2017 توسط دانشگاه آکسفورد به چاپ رسیده است.  این کتاب به ابتکار بنیاد علوم اروپا منتشر و از طریق کمک مالی شبکۀ تحقیقاتیِ «پاسخ به پیچیدگی‌های تکثر در اروپا و کانادا» (RECODE) به سرپرستی پیتر کراوس که اکنون در دانشگاه آگسبورگ است، حمایت شد. اولین پیش‌نویس فصل‌های این کتاب در کارگاه برگزارشده در موسسه دانشگاه اروپایی (EUI) در سال 2014، ارائه گردید.
دربارۀ ویراستاران کتاب: ویل کیملیکا یکی از برجسته‌ترین فیلسوفان سیاسی معاصر در دنیای انگلیسی‌زبان است که اکنون در دانشگاه کویین کانادا در حوزهٔ فلسفهٔ سیاسی و مطالعات کانادا تدریس می‌کند. حوزۀ اصلی پژوهش‌های وی در باب مسئلۀ حقوق اقلیت‌های قومی/ملّی، مدل‌های شهروندی و عدالت اجتماعی در جوامع چندفرهنگی است. او در آثارش کوشش کرده است در چهارچوب فلسفهٔ سیاسی لیبرالی، نظریه‌ای جدید برای حقوق اقلیت‌های قومی/ملّی ارائه دهد. کتابِ «شهروندی چندفرهنگ‌گرا: نظریه‌ای لیبرال برای حقوق اقلیت‌ها»(1995) به‌نوبهٔ خود نقطه‌عطفی در پرداختن به مسئلهٔ حقوق اقلیت‌های قومی/ملّی در چهارچوب نظریه‌ای لیبرالی است. از کتاب‌های دیگر کیملیکا می‌توان به «ادیسهٔ چندفرهنگی» (2007) اشاره کرد.
 کیت بنتینگ نیز استاد تمام مطالعات سیاسی دانشگاه کویین کانادا است و حوزه‌های تخصص وی سیاست عمومی، چندفرهنگ‌گرایی، فدرالیسم، تنوع قومی و انسجام اجتماعی است. پژوهش‌های او متمرکز بر سیاست همبستگی اجتماعی و سیاست‌های بازتوزیعی در راستای حمایت از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه بوده است. از وی حدود نه کتاب به چاپ رسیده است که ازجمله می‌توان به «فقر، سیاست و سیاست‌گذاری» اشاره کرد، در این کتاب وی سیاست فقر در بریتانیا را با توجه خاص به نقش تغییر آراء و عقاید بررسی کرده است. در کتاب «دولت رفاه و فدرالیسم کانادا» نیز وی توجه خود را به طراحی نهادهای سیاسی‌ای معطوف کرده و تأثیر بالقوۀ تغییر قانون اساسی را بر نقش بازتوزیعی دولت کانادا تحلیل کرده است.

متن کامل [PDF 298 kb]   (245 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل |
دریافت: 1401/11/10 | پذیرش: 1401/12/20 | انتشار: 1401/12/28

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

حقوق این وب‌سایت متعلق به دوفصلنامۀ مسائل اجتماعی ایران است.

طراحی و برنامه‌نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Social Problems of Iran

Designed & Developed by :Yektaweb