دوره 13، شماره 1 - ( 6-1401 )                   جلد 13 شماره 1 صفحات 309-303 | برگشت به فهرست نسخه ها

Zamani Moghadam M, Yesna Y. (2022). A review and critique of “in the brother's house”. Social Problems of Iran. 13(1), 303-309.
زمانی مقدم مسعود، یسنا یعقوب. بررسی و نقد کتابِ در خانهٔ برادر: پناهندگان افغانستانی در ایران مسائل اجتماعی ایران 1401; 13 (1) :309-303

1- دکتری جامعه‌شناسی مسائل اجتماعی ایران ، masoudzmp@yahoo.com
2- دانشجوی دکتری ادبیات فارسی دانشگاه یزد
کتاب در خانهٔ برادر: پناهندگان افغانستانی در ایران حاصل رسالهٔ دکتری آرش نصر اصفهانی است. مؤلف در این کتاب چهار دهه حضور افغانستانی‌ها در ایران و سیاست‌های مهاجرتی درپیوند با آن را مرور و بررسی می‌کند و تجربهٔ زندگی در ایران از نگاه افغانستانی‌ها و مسائل آن‌ها در جامعهٔ ایرانی را مورد واکاوی قرار می‌دهد. او در پیِ ارائهٔ بازگفتی از علل عدم پذیرش افغانستانی‌های مهاجر در جامعهٔ ایرانی و بیگانه تلقیشدن آن‌ها علیرغم همانندی‌های فرهنگی و قدمت حضورشان در ایران است. نصر اصفهانی ضرورت بازنگری و تجدیدنظر در رویکردها، سیاست‌ها و به‌طورکلی مواجههٔ جامعهٔ ایران با پناهندگان افغانستانی را نشان می‌دهد. طرد اجتماعی پناهندگان افغانستانی و عدم ادغام آن‌ها در جامعهٔ ایرانی را می‌توان از برجسته‌ترین مسائل موردتوجه در این کتاب دانست.
دریافت: 1401/4/21 | پذیرش: 1401/5/11 | انتشار: 1401/6/27

فهرست منابع
1. نصر اصفهانی، آرش (1397). در خانهٔ برادر: پناهندگان افغانستانی در ایران. تهران: پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات