دوره 7، شماره 2 - ( 10-1395 )                   جلد 7 شماره 2 صفحات 186-177 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


، ft.moosavi@gmail.com
چکیده:   (2399 مشاهده)

در چند سال اخیر، شهرداری تهران رویکرد خود را در حوزه اجتماعی تغییر داده و با تعریف طرح­های اجتماعی و فرهنگی گوناگون درصدد است تا بر زندگی شهروندان بهویژه زنان تأثیربگذارد و با هدف توانمندسازی زنان برخی مسائل پرشمار آنها را حل کند و به بخشی از نیازهای آنها پاسخ دهد. یکی از برنامه­ های پژوهشی این حوزه، مجموعه کتاب­های زنان و زندگی شهری[1] است که ستاد توانمندسازی زنان شهرداری تهران با همکاری استادان دانشگاه در حوزه زنان و مطالعات شهری بین سال­ های ۹۰ تا ۹۲ منتشر کرد. هدف این مجموعه، بررسی سهم و نقش زنان در کلان­شهر تهران در ابعاد مفهومی، نظری و سیاستی بود تا تغییرات فزاینده زندگی شهری را در پرتو رویکردها و گفتمان­های تازه­ تری در حوزه مطالعات شهری هدف مداقه قرار دهد و سیاست­ ها و فعالیت­ های انجامشده در این حوزه را بازنگری کند. مطالعات انجام­ شده در هفت­ حوزه به این شرح انتشار یافت: زنان و حقوق شهروندی و مدیریت شهری، زنان و اقتصاد شهری، زنان و فضاهای عمومی شهری، زنان و مسائل اجتماعی، زنان و سرمایه اجتماعی، زنان و فرهنگ شهری، زنان و سلامت و محیط زیست شهری. این مجموعه در ششمین جشنواره بین­ المللی برترین­ های پژوهش و نوآوری مدیریت شهری با رویکرد اجراییشدن طرح­های دانش­ محور اثر برتر شناخته شد. 

 

[1] سراج­زاده، سیدحسین و همکاران (سیدحسن حسینی، مریم قاضی­نژاد، فاطمه جواهری، حسن رفیعی و ایرج فیضی) (1394) زنان و مسائل اجتماعی، تهران: مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران.

متن کامل [PDF 2319 kb]   (867 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل |
دریافت: 1395/11/9 | پذیرش: 1395/11/9 | انتشار: 1395/11/9

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.